1.jpg

Pitajna i odgovori

Ne mogu da pristupim web galeriji?

Ako pristupate sa smart telefona verovatno ne možete da vidite galeriju jer "pametni" telefoni ne podržavaju Flash tehnologiju u kojoj je galerija urađena. Ovaj problem ćemo uskoro rešiti i galerije će biti dostupne i preko telefona. 

Drugi razlog je da je vaša galerija izbrisana. Mi galerije držimo online od 6 meseci do godinu dana pa i više - nema nekog strogog pravila. Uglavnom par puta godišnje čistimo servere i verovatno je vaša galerija obrisana. Ako želite da je ponovo podignemo online samo nam se javite. 

 

Uspomene na papiru

Danas je digitalno doba i svi imamo i previše fotografija na kompjuterima. Ali tek fotografija odštampana na papiru je prava stvar.

Prirodno i opušteno

Deca ne umeju da poziraju i to ih ne treba ni terati. Naoružajte se strpljenjem, u jednom trenutnku će izvaditi prst iz nosa :)

Jedna fotografija

Napravimo porodično fotkanje u studiju. Poklonite veliki print baki, ona će biti presrećna a taj print jednog dana ostaje vama.

Vaš porodični fotograf

Mi propagiramo termin "porodični fotograf" jer pamćenje uspomena jedne porodice kroz protok vremena je zaista lep posao.