2.jpg

Pitajna i odgovori

Zašto jedne bake nema nigde na snimku?

Uobičajeno je da se rođendan ne snima bez prestanka, već se "hvataju" najzanimljiviji momenti i naravno najveću minutažu dobija "glavni glumac". Trudimo se da snimimo sve detalje (hrana, igraonica, dekoracija, torta) kao i sve goste. Mala deca obično imaju omiljenu baku, deku ili tetku sa kojima se često igraju i na proslavi i logično njih bude više na snimku. Suprotno tome desi se da nekog uopšte nema na snimku iako se par minuta igrao sa detetom - a kamerman je u tom trenutku snimao nešto drugo i propustio je momenat. 

Na žalost takve stvari se događaju i naš savet je da ukažete kamermanu na goste koji su vam bitni. Mi imamo ogromno iskustvo i uvek se sami trudimo da dodatno snimimo najužu rodbinu i da otkrijemo ko su bitne zvanice. 

 

Uspomene na papiru

Danas je digitalno doba i svi imamo i previše fotografija na kompjuterima. Ali tek fotografija odštampana na papiru je prava stvar.

Prirodno i opušteno

Deca ne umeju da poziraju i to ih ne treba ni terati. Naoružajte se strpljenjem, u jednom trenutnku će izvaditi prst iz nosa :)

Jedna fotografija

Napravimo porodično fotkanje u studiju. Poklonite veliki print baki, ona će biti presrećna a taj print jednog dana ostaje vama.

Vaš porodični fotograf

Mi propagiramo termin "porodični fotograf" jer pamćenje uspomena jedne porodice kroz protok vremena je zaista lep posao.