flyers

Cenovnik

Cene fotografisanja dečijih rođendana!

Ovde možete videti cene za fotografisanje i snimanje kamerom dečijih rođendana.


Standardan dečiji rođendan traje do 3 sata, obično se slavi u igraonici. U dogovoru sa roditeljima preferiramo dolazak u igraonicu pola sata ranije radi mini porodičnog fotosešna. Prvog ili drugog radnog dana šaljemo vam šifru web galerije gde možete gledati fotke, slati link rodbini i napraviti spisak fotografija koje želite da štampate.

Foto CD, Štampa, Web galerija 50€
Video DVD ili MP4 format 50€
Book Dizajn 10-12 stranica 50€Pozovite nas za cene događaja koji ovde nisu izlistani: krštanja, priredbe, novogodišnja dodela paketića, sportske manifestacije, vrtići i slično.
 

Uspomene na papiru

Danas je digitalno doba i svi imamo i previše fotografija na kompjuterima. Ali tek fotografija odštampana na papiru je prava stvar.

Prirodno i opušteno

Deca ne umeju da poziraju i to ih ne treba ni terati. Naoružajte se strpljenjem, u jednom trenutnku će izvaditi prst iz nosa :)

Jedna fotografija

Napravimo porodično fotkanje u studiju. Poklonite veliki print baki, ona će biti presrećna a taj print jednog dana ostaje vama.

Vaš porodični fotograf

Mi propagiramo termin "porodični fotograf" jer pamćenje uspomena jedne porodice kroz protok vremena je zaista lep posao.